Αναστολή μαθημάτων Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγρινίου

Μετά από τη δημοσίευση των μέτρων κατά της πανδημίας από τη πολιτεία , ο Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου αναστέλλει τα δια ζώσης μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου ως και την άρση του απαγορευτικού.

Τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου θα γίνονται εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου. Οι εθελοντές καθηγητές θα επικοινωνήσουν με τους μαθητές τους για να οριστεί ο τρόπος και η ώρα των μαθημάτων.

Παράλληλα, θα ανασταλούν και οι λοιπές πνευματικές ευκαιρίες του ιερού ναού, όπως η διδασκαλία βυζαντινής μουσικής, κιθάρας και μπουζουκιού, κτλ. Όλα αυτά θα μπορούν οι μέχρι τώρα συμμετέχοντες και όσοι άλλοι το επιθυμούν να τα παρακολουθούν live στο YouTube πατώντας Κτήμα Ταξιαρχών Αγρινίου, σε ώρες που θα οριστούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν live τις ακολουθίες από τον Άγιο Δημήτριο Αγρινίου θα μπορούν να εγγραφούν στο YouTube του Κτήματος Ταξιαρχών Αγρινίου, ώστε να τους έρχονται ειδοποιήσεις για την έναρξη των ακολουθιών.

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους, με υπομονή, υγεία και πρόοδο πνευματική. Ο Θεός και οι Άγιοί μας να σκεπάζουν όλους μας.