Χριστουγεννιάτικη εορτή Κατηχητικού Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου εξ αποστάσεως Β ΜΕΡΟΣ

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η εξ αποστάσεως, λόγω της πανδημίας, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου με θέμα “ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά, αλλά και να συμμετάσχει όποιος το επιθυμεί στην εκδήλωση, μέσα από το YouTube πατώντας στο κανάλι “Κτήμα Ταξιαρχών Αγρινίου”.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικους ύμνους, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Επίσης, δίνεται το μήνυμα “Ποια είναι τα αληθινά Χριστούγεννα;” και διαγωνισμός στον οποίο όποιος απαντήσει σωστά θα κερδίσει δώρα!
Σκοπός μας είναι να εισαγάγουμε τα μέλη του Κατηχητικού, αλλά και όποιον άλλο θέλει να συμμετάσχει, στο πνεύμα των αληθινών Χριστουγέννων και να καλύψουμε στους μικρούς μας φίλους το κενό της μη συμμετοχής σε κάλαντα.
Ο φετινός εορτασμός των Χριστουγέννων μας προσγειώνει στην πραγματικότητα. Τα προηγούμενα χρόνια πολλοί αναζητούσαν τα Χριστούγεννα στα ταξίδια, στα χιόνια και περιόριζαν το μήνυμα της εορτής σε μια ωραία διακόσμηση των σπιτιών τους! Φέτος μας δίνεται η δυνατότητα να διεισδύσουμε στο πνευματικό νόημα των Χριστουγέννων που δεν είναι άλλο από την τιμή, αφενώς της Ιστορικής γέννησης του Θεανθρώπου και αφετέρου της μυστικής γέννησης του Ιησού στην καρδιά του κάθε ενός μας, αλλά και της προσωπικής μας πνευματικής αναγεννήσεως.
Από το κανάλι “Κτήμα Ταξιαρχών Αγρινίου¨ στο YouTube θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τον Όρθρο και την Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία την Παρασκευή το πρωί, την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών των Χριστουγέννων με τον Εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου την Πέμπτη το πρωί, αλλά κι όλες της ακολουθίες την περίοδο των εορτών και των Κυριακών.
Ευχόμαστε σε όλους ο Θεάνθρωπος Ιησούς που φανέρωσε το θέλημα του Θεού με τον ερχομό του να χαρίσει σε όλους μας Υγεία, Ενότητα και να απομακρύνει κάθε είδους πανδημία από την πατρίδα μας και από τον κόσμο ολόκληρο.